Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Який район на Львівщині варто об'їжджати десятою дорогою?

Від початку 2019 року найбільше ДТП без постраждалих стається у Франківському районі Львова, а з потерпілими у Пустомитівському. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Патрульної поліції львівської області.

З початку року на дорогах Львівщини зафіксовано 6989 дорожньо-транспортних пригод, з них 1297 з потерпілими. З січня до вересня в аваріях загинули 159 осіб, а 1785 травмувалися. 

Найбільше ДТП без постраждалих стається у Франківському районі Львова, а з потерпілими у Пустомитівському.

Найбільше автопригод як без потерпілих (1199 ДТП) так і з потерпілими (205) відбулися у п‘ятницю.

Аналізуючи кількість ДТП за часом скоєння, то пік аварійності, припадає на 13 годину (в цей час було скоєно 7,21% від усіх ДТП).

Найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими припадає на 18 годину (в цей час сталося 7,71% від усіх ДТП постраждалими).

Поширеними видами автопригод залишається зіткнення (54,91%), наїзд на транспортний засіб, що стоїть (19,65%), наїзд на перешкоду (14,05%), що загалом складає 88,61% від усіх дорожньо-транспортних пригод.

Найбільше люди гинуть при наступних видах автопригод: наїзд на пішохода (32,33%); зіткнення (32,70%); наїзд на перешкоду (13,21%). Відносно травматизму найбільш значущими є: зіткнення (52,61%); наїзд на пішохода (21,46%); наїзд на перешкоду (10,87%).

Основними причинами аварій з потерпілими є: порушення правил маневрування ; перевищення безпечної швидкості; недотримання дистанції; порушення правил проїзду перехресть; порушення правил проїзду пішохідних переходів; керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Нагадаємо, на Львівщині нетверезий мотоцикліст травмувався у ДТП з автівкою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ