Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогорічна проща до Зарваниці відбудеться онлайн

Як інформує прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, традиційно кожного року у місяці липні у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбувалася Всеукраїнська проща.

Десятки тисяч вірних з різних куточків України і світу вирушали у паломництво, щоб випросити духовної благодаті перед Зарваницькою чудотворною іконою Матері Божої.

Цього року виповнюється 25-ліття Всеукраїнської прощі до Зарваниці, на якій Блаженніший Патріарх Мирослав-Іван Любачівський здійснив акт посвяти українського народу під покров Пресвятої Богородиці, як також 20-ліття Всеукраїнської прощі, під час якої відбулося освячення Собору Зарваницької Божої Матері, який тепер є Малою базилікою.

Цього року з огляду на карантинні заходи, що були запроваджені урядом, Всеукраїнська проща не може відбутися. Проте прощу проведуть онлайн.

Божественну Літургію транслюватимуть наживо в неділю 19 липня, о 9.00, з Марійського духовного центру у Зарваниці на медіа ресурсах УГКЦ "Живого телебачення", офіційній сторінці Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, офіційній сторінці Марійського духовного центру "Зарваниця", а також у мережі "Facebook".


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ