Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Цимбалюк подякував депутатам облради за бюджет

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк подякував депутатам Львівської облради за вчасно прийнятий бюджет області на 2011 рік. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

«Вчора під час голосування депутати майже одноголосно підтримали проект бюджету області. Такими злагодженими діями обранці довели, що їм не байдужа доля Львівщини», - відзначив керівник області.

Михайло Цимбалюк відзначив, що бюджет області на 2011 рік кращий, ніж минулорічний, та відображає продовжену урядом політику підвищення соціальних стандартів.

«Основні показники обласного бюджету запроектовано на рівні доведених Мінфіном розрахункових обсягів, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, - розповів начальник Головного фінансового управління Олег Демків. - Прийнято напружений, але реалістичний, збалансований бюджет. Визначено оптимальні показники з витрачання бюджетних коштів, виходячи з можливостей дохідної бази обласного бюджету та першочергових завдань щодо забезпечення ресурсами бюджетної сфери і створення умов для запровадження визначених пріоритетів в області».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ