Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Турецький університет запросив молодих фахівців на міжнародний симпозіум

Партнер Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» — Центр міжнародних та європейських досліджень Університету Кадира Хаса організовує 1-й Міжнародний симпозіум добросусідства на тему «Розуміння добросусідства — Чорноморський регіон у фокусі», який проходитиме на острові Гейбеліада поблизу Стамбула (Туреччина) з 28 червня по 3 липня 2011 року. Повідомила прес-служба Фонду.

Метою цього симпозіуму є сприяння поглибленню порозуміння та співробітництва в Чорноморському регіоні та поза його межами через налагодження діалогу та контактів.

Претендентами на участь є молоді люди 22-35 років, фахівці з державної політики, політології, журналістики та бізнесу.

Протягом чотириденного інтенсивного курсу інтерактивних сесій, які проводитимуть визначні експерти, учасники матимуть змогу дослідити як глобальні, так і регіональні проблеми. Сесії доповнюватимуться низкою майстер-класів з методології врегулювання конфліктів.

Проект Центру міжнародних та європейських досліджень здійснюється за підтримки численних міжнародних партнерів та спонсорів, зокрема Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», Чорноморського трасту регіонального співробітництва, Програми Чорноморської безпеки Гарвардського університету, Інституту регіональних та міжнародних досліджень, Міжнародного центру демократичних трансформацій, Ради міжнародних відносин Туреччини, Університету Кадира Хаса та Асоціації корпоративної соціальної відповідальності Туреччини.

Кінцевий термін подання анкет — 11 квітня 2011 року.

За додатковою інформацію звертайтесь на [email protected]. Анкету та попередню програму симпозіуму можна завантажити з сайту Центру міжнародних та європейських досліджень http://cies.khas.edu.tr.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ