Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Твоє Різдво у Львові: повна програма святкових заходів на території МТГ

Цьогоріч з нагоди зимових свят на всій території Львівської міської територіальної громади відбудеться низка цікавих заходів.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Цього року ключовими заходами різдвяного періоду стануть:

  • 2 січня, 14:00 – Разом перед Різдвом (подвір’я Молодіжного центру ім. св. І. Боско) – різдвяна забава з концертами, конкурсами та частуваннями.
  • 6 січня, 12:00 – Встановлення різдвяного дідуха (пл. Яворського) – традиційна подія для Львівської громади з відкриття древнього символа урожаю, добробуту, багатства, духовного життя українців, оберега роду.
  • 7 січня, 19:00 – Коляда з Уляною Горбачевською (пл. Яворського) – унікальне театралізоване різдвяне дійство, що бере за основу традиційний український вертеп 17 століття.
  • 9 січня, 16:00 – Коляда з Курбасами (пл. Маланюка) – гурт «Курбаси» запрошує до коляди і гарячого чаю біля мистецького об’єкта у вигляді ялинки.
  • 15 січня, 17:00 – Вистава «Різдвяна феєрія» від театру «Воскресіння» (подвір’я Ратуші) – різдвяна вистава з використанням театральних масок та святкових вогників. Історія «Різдвяної феєрії» має в своїй основі елементи різдвяного вертепу.

Окрім цих подій на території Львівської МТГ відбудеться чимало традиційних та тематичних подій вистав, коляд та забав. Всі ці події будуть відбуватись із дотримання карантинних норм.

З цілою програмою можна ознайомитись нижче.

Детальнішу інформацію щодо подій можна дізнатись в управлінні культури Львівської міської ради за телефоном: 297-55-72.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ