Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Twitter готують до продажу, - ЗМІ

Рада директорів американської компанії, що володіє Twitter, має намір під час чергового засідання обговорити можливість продажу соцмережі Про це повідомляє видання Recode.

"Хоча керівники Twitter і наполягали, що вони хочуть залишатися незалежними, ідея продажу стала більш правдоподібною після недавніх слів співзасновника і члена ради директорів соцмережі Евана Вільямса", - пише видання.

За його даними, в ході засідання, яке відбудеться 8 вересня, рада планує обговорити можливість продажу компанії повністю або окремих сервісів, що належать їй. До переліку останніх може потрапити мобільний додаток Vine, який дозволяє створювати короткі відеоролики.

За даними видання, раду директорів не влаштовує той факт, що з моменту призначення співзасновника соцмережі Джека Дорсі на посаду генерального директора з Twitter не відбулося позитивних змін як у фінансовому плані, так і з боку функціональної складової сервісу. Ціна Twitter в разі продажу складе не більше $18 млрд, однак і ця сума може вважатися завищеною.

У числі претендентів на купівлю Twitter називають корпорацію Alphabet, що володіє Google, Apple і холдинг 21st Century Fox, що належить магнату Руперту Мердоку. Іншими потенційними покупцями можуть бути різні інвестиційні фірми, повідомляє онлайн-портал.

Еспресо.ТВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ