Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок святкуватиме свій день народження під пам’ятником Леніну

Олег Тягнибок відзначить свій день народження мітингом біля пам’ятника Леніну на Бесарабській площі у Києві, де вимагатиме демонтажу цього пам’ятника, а також заборони комуністичної ідеології як людиноненависницької. На цьому депутат Львівської обласної ради, голова ВО «Свобода» наголосив сьогодні, 17 жовтня, на прес-конференції.
За словами Тягнибока, 7 листопада члени ВО «Свобода» пройдуть пішою ходою вулицею Грушевського, Хрещатиком, Майданом Незалежності і вийдуть на Бесарабську площу, щоб біля пам’ятника Леніну звернутися до Київської міської ради з вимогою демонтувати пам’ятник найбільшому ворогові українського народу, а також вшанують пам’ять жертв комуністичних репресій і вимагатимуть заборони комуністичної ідеології.
Схожі мітинги, за словами Тягнибока, відбудуться і в деяких областях України. На запитання журналістів, чому акція запланована саме на 7 листлопада, голова ВО «Свобода» відповів: «7 листопада у мене день народження, і я хочу відсвяткувати його саме в такий спосіб, ще раз висловивши свою позицію щодо катів українського народу – комуністів».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ