Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок: влада провокує громадянський конфлікт

Лідер партії Свобода Олег Тягнибок не виключає , що події в Україні можуть закінчиться громадянською війною з вини влади. Про це він сказав у коментарі журналістам у Києві.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, Тягнибок сказав: "Ми повинні продовжувати наші дії в мирній формі , тому що тільки так на цьому етапі ми зможемо домогтися нашої перемоги . Хоча я не виключаю , що влада своїми діями , як це було два дні тому в парламенті , коли були повністю розтоптані парламентаризм , демократія , права людей і соціальні гарантії , - ці дії влади надалі можуть призвести до неконтрольованих процесів громадянського протистояння і навіть громадянської війни. Але всі чудово розуміють , що якщо , не дай Бог , це відбудеться , це буде виною влади , яка до цього провокує".

На уточнююче запитання , чи залишається Майдан мирним , Тягнибок відповів ствердно. За його словами , Майдан зараз не може бути агресивним , хоча влада все для цього робить . На питання про те , чи готується опозиція до виборів , Тягнибок відповів: "Та які вибори! ? Про що ви говорите? У кого зараз в голові можуть бути вибори?".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ