Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

Тимчасовою очільницею державного телеканалу для окупованих територій стане Олена Трибушна

Тимчасовою керівницею українського державного телеканалу для окупованих територій Донбасу, який запрацює з 15 лютого, стане Олена Трибушна. Вона очолить інформаційний напрямок до обрання на конкурсі постійного директора цього місяця.

Про це повідомили в Міністерстві культури, молоді та спорту, пише Громадське.

Там зазначили, що Олена Трибушна — колишня головна редакторка 24 каналу, а також заступниця головного редактора видання «Новое Время» та редактор журналу «Кореспондент».

Заступницею директора телеканалу тимчасово працюватиме Юлія Островська.

«На першому етапі канал буде об’єднувати українсько- та російськомовні розважальні програми, серіали та кінофільми виробництва провідних українських медіагруп, та інформаційне мовлення власного виробництва», — зазначили в уряді.

Нагадаємо, раніше міністр культури, молоді, спорту, інформаційної політики та туризму Володимир Бородянський заявляв, що український телеканал, який мовитиме на окуповані території, має запрацювати у лютому 2020 року. В уряді переконані, що він зможе конкурувати з російськими.

Раніше Бородянський заявляв, що телеканал, який мовитиме на окуповані території, працюватиме на базі каналу UATV, а його бюджет перевищуватиме 400 мільйонів гривень.

Наприкінці жовтня Бородянський повідомляв, що новий державний російськомовний канал запрацює за 3 місяці. Міністр додав, що його сигнал передаватимуть 80% жителів окупованих територій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ