Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко не пустили до Брюсселя

Генпрокуратура відмовила Юлії Тимошенко в задоволенні її клопотання про можливість поїздки до Брюсселя.

Про це вона повідомила журналістам після майже п'ятигодинного допиту в Генпрокуратурі, повідомляє УП.

"На моє клопотання з приводу того, щоб вони мене відпустили до Брюсселя на робочі зустрічі з керівництвом Європейського Союзу, з керівництвом Європейської народної партії, я отримала відмову", - сказала Тимошенко.

За її словами, відмова слідчих мотивована тим, що запрошення на її ім'я відвідати Брюссель було представлено на англійській мові, тобто без перекладу.

"Я думаю, що я зроблю ще одне клопотання, перекладу ці запрошення, як вони кажуть, їх завірити потрібно нотаріально, хоча їм досить відкрити засоби масової інформації і почитати, що таке запрошення є, що воно прозвучало публічно, його ніхто не приховує", - сказала Тимошенко.

"Те, що генпрокурор Пшонка відмовив мені в поїздці до Брюсселя - це ще одна ознака якогось дивного страху, який має Янукович і який переходить як заразна хвороба на всіх його підлеглих", - зазначила вона.

"Страх, що світ буде знати про те, що відбувається в Україні, страх, що він втрачає свою владу, і страх відповідати за все, що він сьогодні робить", - сказала Тимошенко.

Як відомо, Тимошенко отримала два запрошення відвідати Брюссель на початку лютого цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ