Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко отримала два запрошення відвідати Брюссель

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко отримала два запрошення відвідати Брюссель на початку лютого цього року. Про це повідомив її офіційний сайт.

Зокрема, на зустріч до штаб-квартири Європейської народної партії в період з 31 січня по 4 лютого Юлію Тимошенко запрошують керівники ЄНП Вільфред Мартенс та Антоніо Лопес-Істуріс. "Ми занепокоєні останніми діями влади по відношенню до опозиції. Зокрема, ЄНП дуже стурбована кримінальною справою, відкритою проти Вас", - йдеться у запрошенні.

Крім того, Юлію Тимошенко запрошують виступити на святкуванні 50-річчя асоціації Європейських студентів-демократів (EDS), яке відбудеться у Брюсселі 1 лютого.

Крім Юлії Тимошенко, виступити на святкуванні планують президент Єврокомісії Жозе-Мануель Баррозу, президент Європарламенту (2007-2009 рр.) Ганс-Герт Поттерінг та президент ЄНП Вільфред Мартенс.

EDS – це всеєвропейська правоцентристська студентська та молодіжна політична асоціація, заснована в 1961 році, до складу якої входить понад 500 тисяч студентів та молодих людей з 38 організацій 33-х європейських країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ