Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2005 році працівники міліції виявили на Львівщині факти незаконного виготовлення, зберігання, транспортування і реалізації спирту та алкогольної продукції

У 2005 році працівники органів внутрішніх справ виявили майже 5,5 тис. фактів незаконного виготовлення, зберігання, транспортування чи реалізації спирту та алкогольної продукції.

У 2005 році працівники органів внутрішніх справ виявили майже 5,5 тис. фактів незаконного виготовлення, зберігання, транспортування чи реалізації спирту та алкогольної продукції. Про це повідомив Департамент зв’язків з громадськістю МВС України. Зокрема, у Львівській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 190 Кримінального Кодексу України стосовно кількох посадових осіб Державного підприємства „Гніздичівський спиртовий завод". Зловмисники незаконно реалізували майже 90 тис. дал. спирту етилового шляхом оформлення фіктивних господарських операцій з денатурації спирту та виготовлення з нього розчинника для лакофарбових робіт. Унаслідок цього державі завдано збитків на суму 5 млн грн у вигляді несплати акцизного збору та інших обов'язкових платежів до бюджету.
Працівники міліції виявили також на Львівщині ряд фактів незаконного видобутку та використання спиртзаводами підземної прісної води. Зокрема, порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 365, частиною 1 статті 202 та частиною 1 статті 240 Кримінального кодексу України, стосовно службових осіб державного підприємства „Борокський спиртовий завод", які без відповідного дозволу (ліцензії) здійснювали незаконне видобування підземної прісної води на Борокському водозаборі Сокальського району Львівської області. Внаслідок цього зловмисники незаконно отримали дохід в сумі 14,2 млн. грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ