Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2006 році Львівська пивоварня виробила понад 11 мільйонів декалітрів пива

У 2006 році виробництво пива на Львівській пивоварні збільшилося на майже 18% порівняно з минулим роком. Плановий річний випуск напою сягнув за позначку 11 мільйонів декалітрів і становить 11 370 тис. дал виробленого пива – повідомила „Гал-іnfо” фахівець зі зв’язків з громадськістю Надія Цюра.
«Звичайно, збільшення наших потужностей залежить від модернізації виробництва та інвестицій, – коментує Юрій Роговий, директор заводу «Львівська пивоварня». – У 2006 році, беручи до уваги позитивні тенденції ринку, а також враховуючи збільшення попиту на легендарну торгову марку “Львівське”, впроваджено новий проект для наливу пива, що дозволило збільшити потужності підприємства. 2006 рік є рекордним по виробництву також тому, що Львівська пивоварня має свою стабільну якість».
ВАТ «Львівська пивоварня» – одне з найсучасніших підприємств галузі в Україні і лідер на ринку західного регіону, входить до сімки найпотужніших виробників пива в Україні. З 1999 року стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50/50 належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ