Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2006 році темп зростання виробництва ВАТ „ЛАЗ” становив 133,4%

Протягом 2006 року на ВАТ „ЛАЗ” було виготовлено 335 машин, обсяг товарної продукції становить 224,879 тис. грн. Темп зростання виробництва становить 133,4% відповідно з цінами, які діють. Про це “Гал-info”повідомила прес-секретар ВАТ „ЛАЗ” Олена Муляк.
  Зокрема, цього року було створено три нові моделі: зчленований тролейбус ЛАЗ - Е291 з низьким рівнем підлоги, тролейбус Е301D1, рекомендований державною комісією у виробництво, і дворівневий автобус ЛАЗ A-183 FО, який вже пройшов усі випробування. Також створюється конструкторська документація (КД) на нову модель швидкісного (120 км/г) трамвая з низьким рівнем підлоги довжиною до 32 метрів, взірець та освоєння якого - у планах 2007 року. Продовжуються роботи над КД на автобус та тролейбус довжиною 15 метрів.
На Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар 2006 року» ЛАЗ визнаний кращим виробником. Золотий символ одержаний за виробництво тролейбуса ЛАЗ - Е183D1. Минулого року завод відсвяткував свій 50-річний ювілей з дня випуску першого автобуса та випуск 350-тисячного автобуса. Автобуси і тролейбуси нового покоління  використовують у Києві, Донецьку, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Львові, Запоріжжі. Автобус «СітіЛАЗ» у 2006 році експлуатувався у Німеччині, а Румунія стала замовником автобусів для обслуговування аеропортів.
Щороку за кошти підприємства оздоровлюються діти працівників заводу. ЛАЗ - єдине приватне підприємство Львівщини, що будує житло для своїх працівників. У 2006 було здано 72 - квартирний будинок для працівників заводу, зараз готується до здачі 120-квартирний будинок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ