Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2007 році управління сім’ї та молоді ЛМР проведе понад три сотні заходів

Протягом цього року управління сім’ї та молоді Львівської міськради співпрацюватиме із 45 громадськими організаціями та здійснюватиме 323 заходи, з них 254 – спільно з молодіжними громадськими організаціями, 169 – разом з дитячо-юнацькими спортивними клубами. Про це сьогодні, 6 лютого, під час прес-конференції повідомив начальник відділу сім’ї та молоді Львівської міськради Дмитро Пушкарьов.
За його словами, вже в лютому відбудеться 32 заходи спільно з громадськими організаціями Львова та п’ять заходів разом з дитячо-юнацькими клубами.
„Серед цих заходів варто відзначити презентацію першої у Львові книжки-переліку громадських організацій, яку уклав Інститут громадського лідерства, – розповів Пушкарьов. – Також відбудеться сходження на найвищу вершину Львівської області – гору Пікуй та реалізація одноденного заходу „Сніговий поїзд” для соціально незахищений людей міста”.
Відділ фізичної культури і спорту протягом цього року буде проводити 250 спортивних заходів, з них 25 – у лютому. За словами начальника відділу фізичної культури і спорту Олександра Пазичука, цього року виділено 600 тисяч гривень на спортивні заходи, з них 100 тисяч – на стипендії. Для порівняння: минулого року ця сума становила 350 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ