Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У академії сухопутних військ відкрили аудиторію з інтеграційною платформою

16 листопада, на кафедрі тактики Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось урочисте відкриття аудиторії з інтеграційною платформою DELTA. Про це повідомили у прес-службі Національної академії СВ.

Участь в церемонії взяли заступник командувача Сухопутних військ ЗС України з бойової підготовки — начальник управління бойової підготовки генерал-лейтенант Андрій Грищенко, начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук, представники Збройних Сил Канади на чолі із командиром операції «Юніфаєр» підполковником П’єром Леру, а також вихованці навчального закладу.

«Сьогодні Національна академія активно долучена до процесу трансформації військової освіти, одним з основних напрямків якої є створення нових навчальних технологій, що поєднують сучасні наукові дослідження з навчальним процесом та забезпечують підготовку висококваліфікованих військових кадрів, — зауважив генерал-лейтенант Павло Ткачук. — Віднині курсанти і слухачі Академії за допомогою комплексу «DELTA» матимуть змогу більш детально вивчати процеси загальновійськового планування та управління. Більше того, ця інтеграційна платформа застосовує єдиний протокол інформаційного обміну, який прийнято у державах-членах НАТО».

На завершення церемонії начальник кафедри тактики полковник Володимир Ожаревський подякував канадській стороні за надану допомогу у створенні класу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ