Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Білій Церкві скутерист покусав патрульного

У місті Біла Церква Київської області водій моторолера, якого намагалися доставити до відділку поліції, вкусив патрульного поліцейського.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу патрульної поліції Білої Церкви.

Так, вчора, близько 22:00 вечора, по вулиці Київська патрульні помітили моторолер Honda DIO, який рухався без увімкненого світла фар в темну пору доби, чим водій транспортного засобу порушував ПДР, зазначили у поліції.

Тоді правоохоронці поїхали за ним та зупинили його у дворі житлового будинку. Вони виявили водія моторолера та пасажирку, які були без шоломів, чим знову порушували ПДР.

Під час спілкування з водієм виявилося, що при собі він не мав документів. Пасажирка сказала, що підніметься до себе до квартири і винесе паспорт та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Поки жінка шукала документи, порушник зізнався, що у нього взагалі відсутнє водійське посвідчення. Він запевнював патрульних, що є досвідченим водієм, і перебуває за кермом моторолера протягом 12 років та ніколи не потрапляв у ДТП. У той час пасажирка принесла паспорт водія.

У ході складання адмінматеріалів жінка не дала змогу ознайомитися з документами: вона хотіла, щоб усю інформацію охоронці порядку читали з паспорта в її руках, а потім забрала документи та побігла до під'їзду.

Водієві ж запропонували підійти до службового автомобіля патрульних для перевірки його даних та оформлення адмінматеріалів. На це він категорично відмовив.

Потім порушнику пояснили, що для того, щоб встановити особу водія, його буде доставлено до відділку поліції. Тоді він почав чинити супротив та не виконував законну вимогу працівників поліції, кричав, неадекватно себе поводив, хапав поліцейського за формений одяг та вкусив за кисть правої руки.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та медиків. Слідчий вніс відомості до реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Стосовно водія патрульні склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП та ст. 185 (Злісна непокора працівникам поліції) КУпАП.

Нагадаємо, у Києві чоловік покусав поліцейського, намагаючись звільнити товариша.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ