Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Білорусі про всіх іноземців будуть повідомляти повідомляти в МВС

У Білорусі зобов'язали адміністраторів готелів, санаторіїв та інших установ повідомляти в МВС про здачу в оренду приміщень для іноземців протягом трьох годин з моменту поселення, - Українська правда.

Про це повідомляє прес-служба МВС Білорусі.

Дана умова набуває чинності з 1 жовтня і пов'язана зі змінами в законі про перебування іноземців в Білорусі, а також в законах про питання вимушеної міграції.

Повідомляти правоохоронцям про всіх іноземців зобов'язані представники готелів, санаторно-курортних і оздоровчих організацій, агроекотуристичні комплекси та інші власники житла, які здають приміщення в оренду іноземним туристам.

"З 1 жовтня 2017 року така інформація повинна передаватися за допомогою інформаційних ресурсів (систем) Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь або єдиного порталу електронних послуг загальнодержавної автоматизованої інформаційної системи або нарочним протягом трьох годин після надання житлових приміщень для проживання іноземців, які тимчасово перебувають в Республіці Білорусь", - додали в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що 24 серпня, при невідомих обставинах в Білорусі, співробітниками ФСБ РФ був викрадений українець Павло Гриб.

Пізніше він був виявлений в краснодарському СІЗО. Росіяни інкримінують йому тероризм. У Білорусі не визнають своєї причетності до викрадення українського громадянина.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ