Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бориславській громаді запрацювала Рада внутрішньо переміщених осіб

У місті Бориславі відбулися перші установчі збори Ради внутрішньо переміщених осіб за участі Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини», представників місцевої влади та БО «Рокада». Про це повідомили 13 липня у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

Рада ВПО - це консультативно-дорадчий, репрезентативний та посередницький орган місцевого самоврядування з питань внутрішньо переміщених осіб у громадах.

«Радує те, що місцева влада і внутрішньо переміщені особи відразу обговорили план дій та заходів, що покращить умови проживання переселенців у громаді. Разом з благодійниками домовилися про створення на базі місцевої бібліотеки дитячої кімнати. Також для ефективної комунікації та поширення інформації для переселенців створили телеграм канал. 
Наше ключове завдання - покращити проживання внутрішньо переміщених осіб у громадах Львівщини», - зазначив виконавчий директор Асоціації Данило Сороковий

Також на зустрічі керівник Бориславського центру зайнятості Галина Цибенко розповіла про грантові можливості для відкриття власної справи та про актуальні вакансії у місті. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ