Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Брюховичах відбудеться науково-практичний семінар з душпастирства над хворими «Слідами доброго самарянина»

З огляду на потребу вишколу капеланів і волонтерів, котрі б на гідному рівні змогли надати як хворому, його родині, так і медичному персоналу моральну і духовну опіку Між’єпархіальна Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я організовує науково-практичний семінар з душпастирства над хворими «Слідами доброго самарянина», який буде проходити з 26 червня по 2 липня 2006 року у Реколекційному Центрі Львівської Архиєпархії, що у Брюховичах — повідомляє прес-секретаріат Глави УГКЦ.

Учасниками семінару будуть представники із 12-ти єпархій УГКЦ в Україні, зокрема, душпастирі, медичні капелани, волонтери, які хочуть працювати у сфері охорони здоров’я. Під час науково-практичних занять слухачі ознайомляться з основами християнського розуміння праці з хворими, а також пізнають практичні навики роботи з немічними.
Семінар пройде під керівництвом о. Др. Арнальдо Панкрацці, професора Папського Міжнародного Богословського Інституту душпастирства у сфері охорони здоров’я (Рим).
«Отримавши базові знання, учасники семінару зможуть організовувати і розвивати капеланство для хворих на парафіях та у медичних установах своїх єпархій», — зазначила с. Надія Котур, СНДМ, голова Митрополичої комісії у справах душпастирства охорони здоров’я.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ