Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БЮТ не буде жодних подвійних стандартів – Степан Курпіль

«У фракції БЮТ не може бути жодних подвійних стандартів, оскільки наш принцип один для всіх», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
 
Водночас член БЮТ висловив переконання, що їхній однопартієць не міг піти проти закону і принципів їхньої політичної сили.
«Я переконаний, що наш однопартієць Роман Федишин не міг піти проти закону, однак потрібно розглядати кожний конкретний випадок, оскільки, можливо, у цій ситуації є якісь виняткові факти, до прикладу, ця земельна ділянка не підпадає під дію новоприйнятого закону або ж використовувалась раніше», – зазначив депутат.
«Однак у разі, якщо буде доведено, що ця конкретна ділянка землі підпадає під цей закон, то ми змусимо нашого однопартійця діяти по закону, оскільки закон один для всіх, а крім того, ми виступали його ініціаторами», – додав Степан Курпіль.
Нагадаємо, що 8 лютого 2007 року на розгляд сесії Львівської міської ради пунктом 51 у порядку денному було винесено питання про відведення ТзОВ «Шувар» вільної земельної ділянки загальною площею 10 га. З достовірних джерел відомо, що ТзОВ «Шувар» належить Роману Федишину, відомому бізнесмену від фракції БЮТ у Львівській міській раді. Цікаво, чи підтримає фракція БЮТ це питання? Адже всім відома тверда позиція лідерки БЮТ Юлії Тимошенко про придбання вільних земельних ділянок виключно шляхом конкурсу та продажу через аукціон.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ