Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червонограді міський голова святкував 9 травня під червоними прапорами, - "Свобода"

9 травня 2013 року у місті Червонограді всупереч рішенню міської ради відбулася хода із використанням окупаційної символіки. Очолив червонопрапорну колону комуністів, яка рухалася під охороною міліції, міський голова Червонограда Ігор Чудійович. Депутати-свободівці розцінюють такі дії міської влади як провокацію та зневагу над мільйонами українців, які стали жертвами окупаційних режимів. Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Депутати від ВО «Свобода» намагалися довести правоохоронцям, що захід із використанням червоних прапорів є незаконним, оскільки діє рішення Червоноградської міської ради 2011 року, яке забороняє використовувати окупаційну символіку на території міста. Однак правоохоронці не дослухалися до депутатів.

Свободівці розцінюють такі дії з боку міського голови та працівників міської ради, які брали участь у ході, як провокацію, яку було організовано за участі міліції. Вони засуджують дії міського голови, який порушив рішення міської ради, використовуючи червоний прапор та вітаючи жителів з «днем перемоги». Депутати ініціюватимуть розгляд на сесії Червоноградської міської ради питання про недотримання міським головою та правоохоронними органами рішень сесії, а також ініціюватимуть висловлення недовіри міському голові.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ