Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У день Конституції на молодь чекає насичена святкова програма в парку культури ім. Богдана Хмельницького

У середу, 28 червня, в Центральному парку культури відбудеться низка святкових заходів до Дня Молоді і Дня Конституції України. Святкування організовує відділ роботи з молоддю Львівської міської ради спільно з Студентським Братством Львівщини, Клубом професійних єдиноборств „ЮніоН” і установами дитячо-юнацьких та молодіжних клубів.
Святкування проходитиме на чотирьох майданчиках.
 Зокрема, на Літній сцені з 16 години проходитиме фестиваль „Козацькі забави”, який щороку організовує Студентське братство Львівщини. Будуть проведенні численні конкурси, зокрема  перетягування запорожців, піднімання діжки, карпатський бокс, випивання води та пива, поїдання вареників, поїдання горішків. Після чого, на цій же сцені, відбудеться концерт львівських гуртів „Дистанція спокою”, „Кожному своє”, „Оратанія”, „ASSA”, „Green Silens”.
На майданчику, що знаходиться за Літньою сценою, відбудеться змагання ді-джеїв  і дискотека.
На майданчику за центральним входом буде встановлено ринг, де з 16 години буде проводитися змагання з таїландського боксу за звання чемпіона України серед любителів. Пізніше  буде проведено чемпіонат за першість Львівської області серед дітей віком 7-15 років. Відбудеться також показовий професійний бій між дворазовим чемпіоном України з таїландського боксу Валентином Рибалкою і чемпіоном світу Філіпом Рзонтеком (Польща).
На четвертому майданчику буде встановлено стрітбольний щит і проведено змагання з стрітболу.
“На ці цілі з міського бюджету виділено 16,5 тисяч гривень і додатково були залучені спонсорські кошти на призовий фонд. Цього року ми вирішили об’єднатися  оскільки хочемо, щоб день молоді пройшов максимально насичено і весело. Єдине, що може зашкодити святу це погані погодні умови. На святі не буде встановлено жодної палатки з пивом, а отже не має бути  зайвих проблем,” — зазначив начальник відділу роботи з молоддю Львівської міської ради Дмитро Пушкарьов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ