Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День прапора у Львові започаткують нову традицію

Цієї неділі, 23 серпня, у День прапора, об 11:00 год місто започаткує традицію щотижневого урочистого церемоніалу підняття державного прапора України над Меморіалом пам’яті Героїв Небесної Сотні (вул. Кривоноса-Замкова). Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

У цей день тут вшанують усіх Героїв, які віддали своє життя за нашу незалежність.

«Цієї неділі, в День державного прапора, у Львові започаткуємо ініціативу щотижневого підняття державного прапора над Меморіалом Героїв Небесної Сотні. Розпочинають цю ініціативу курсанти Академії сухопутних військ, і щотижня будуть змінюватися різні структури. Спершу прапор піднімають курсанти з Академії, а наступні місяці прапор підніматимуть пожежники, нацгвардійці, поліція та інші службовці.

Цією ініціативою ми хочемо привернути ще більшу увагу до національно-патріотичного виховання молоді, адже саме Меморіал став місцем пам’яті, відпочинку, простором, де збирається багато молодих людей. І ця щотижнева ініціатива має бути своєрідною особливістю для львів'ян і туристів.

В нас є практика, що ми до Дня Незалежності збираємося з родинами наших Героїв. В цей день, 23 серпня, будуть запрошені родини Героїв, які загинули в АТО, і родини Героїв, які загинули під час Революції Гідності. І в такому дружньому родинному колі відзначимо День Незалежності нашої країни", — розповів Євген Бойко, директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР.

Як зазначають в мерії, щотижневий церемоніал підняття Державного прапора стане знаком національної єдності, честі та гідності. Адже національний прапор є символом держави, символом нашої національної приналежності, історії та сьогодення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ