Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День Захисника України школярі даруватимуть воїнам листівки

У День захисника України, 14 жовтня, у районах області школярі даруватимуть воїнам листівки, виготовлені власноруч. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

“Українські воїни є прикладом мужності, відваги і незламного духу, і ми вдячні їм за це. Сьогодні в школах проводять патріотичні уроки, бо важливо, щоб молодь знала свою історію та героїв. Учні 14 жовтня привітають українських захисників і подарують їм листівки, створені самостійно”, - зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Школярі також виготовили прапорці, які майорітимуть на техніці Академії сухопутних військ під час Маршу захисників.

Зазначимо, у загальноосвітніх навчальних закладах області проводять уроки історії УПА, вікторини, квести, інформаційно-просвітницькі години про діячів державотворення, військових, Героїв національно-визвольної боротьби.

Нагадаємо, у День Захисника України проспектом Свободи пройде «Марш захисників України», участь у якому візьмуть понад 1200 військовослужбовців зі всієї Львівщини, учасники АТО та ООС, ветерани УПА, волонтери, реконструктори в одностроях УПА та козацькі громадські організації. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ