Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День захисника Вітчизни військові ЗОК відвідають родини тих, хто загинув, виконуючи свій обов’язок

Сьогодні, 23 лютого, у День захисника Вітчизни, для військових Львівського гарнізону Західного оперативного командування відбудуться урочистості у приміщенні клубу Академії сухопутних військ на вул. Гвардійській. Про це Гал-інфо розповів керівник прес-центру ЗОК Олександр Поронюк.

 

Під час урочистостей, на які запрошені не лише військові, а й ветерани, буде зачитано привітання міністра оборони, з вітальним словом виступить командувач ЗОК Михайло Куцин.

 

Також сьогодні військовослужбовці відвідають родини тих військових, які загинули, виконуючи свій обов’язок, бо ж втратили здоров’я на службі.

 

Сьогодні ж ввечері, з 19.00 до 20.00 відбудеться телеміст львівської і харківської державних телекомпаній на тему «Армія: минуле сучасне, майбутнє», під час якого йтиметься про проблеми військових.

 

«День захисника Вітчизни відзначатимуть у всіх військових частинах. Офіцери вдягнуть парадну форму, нагороди. Насправді, в році не так багато днів, коли ми можемо вдягнути парадну форму, але сьогодні –  саме цей день», – додав Олександр Поронюк
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ