Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ДФС привітали ветеранів податкової служби

Сьогодні, 30 жовтня, в ДФС традиційно привітали працівників служби – ветеранів з річницею створення Асоціації ветеранів державної податкової служби, яка на сьогодні об’єднує майже 10 тис. осіб, та Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів. Про це проінформували у прес-центрі Державної фіскальної служби України.

Керівники ДФС відзначили вагомий внесок ветеранів податкової служби у розбудову та розвиток фіскальної служби. Знання людей, які створювали та розвивали податкову систему, стає у нагоді сучасним молодим працівникам відомства, які мають використати найкращий досвід старшого покоління фахівців для втілення реформаторських ідей та новацій.

«Змінюються вимоги сьогодення, вектори розвитку та потреби суспільства, однак основи та традиції залишаються. І зберігають ці традиції саме наші ветерани – люди, які все своє життя пропрацювали у службі і до сьогодні продовжують допомагати нам своїми фаховими порадами», – зазначив у своїй вітальній адресі в.о. Голови ДФС Олександр Власов.

Підкреслювалось, що мудрість, виваженість і знання працівників з багатолітнім стажем та мобільність, ініціативність і професіоналізм нинішніх працівників фіскальної служби є запорукою створення ефективної служби та забезпечення сервісного обслуговування європейського рівня. 
Ветеранам служби побажали святкового настрою, довгих років життя, життєвих сил для навчання молодого покоління фіскальної служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ