Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У “Дії” найближчим часом з’являться 6 нових послуг

У застосунку “Дія” найближчим часом з’являться 6 нових сервісів, про які часто писали користувачі в коментарях.

Про це 24 жовтня повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Команда працює на шаленій швидкості: тільки запустили шлюб онлайн — одразу перейшли до масштабного Нацкешбеку, а кілька днів тому додали в застосунок рекрутинг у топові підрозділи БПЛА”, – зазначив він.

Так, скоро в застосунку з’являться такі нові сервіси:

Відображення дозволу на зброю. У “Дію” підтягнуться відомості про зброю, дозволи на неї, а також буде можливість замовити витяг з Єдиного реєстру зброї.
еАкциз. Важлива послуга для громадян і держави. Кожен зможе перевірити легальність алкоголю або тютюну через “Дію”, а вся інформація про продукцію міститиметься в електронній системі.
Мультишеринг. Українці зможуть відправляти копії одразу декількох документів, зокрема довідок, у кілька кліків
Сервіси для бізнесу в комплексі е-Підприємець. “Дія” працює над цифровізацією декларацій і ліцензій для підприємців, зокрема, ліцензій на виконання протипожежних робіт.
Повідомлення про проблеми зі зв’язком. На період знеструмлень — надважлива послуга, що дозволить повідомляти про відсутність зв’язку, щоб регулятор міг вирішити проблему.
Дія.Підпис для юридичних осіб. Ця функція працюватиме як і звичайний Дія.Підпис, але створить нові можливості для бізнесу, значно спростить і прискорить роботу установ та компаній.
“Частину запустимо вже дуже скоро, щодо решти ще вирішуємо бюрократичні питання. У будь-якому разі про всі запуски повідомлятиму на своїх сторінках у соцмережах”, – зазначив Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ