Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі провели тренінг для підвищення рівня неформальної освіти

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/2
Днями в навчально-розважальному центрі «Зефір» відбувся тренінг для представників органів влади та громадських організацій, в рамках проєкту довготривалих рішень у Дрогобичі «Гуманітарні принципи, соціальна згуртованість та залучення молоді». Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

У заході, який тривав упродовж дня, взяли участь відділ сімʼї та молоді Дрогобицької міської ради, відділ- служба у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Молодіжний центр «Під КОЦом» Дрогобицького культурно-освітнього центру ім. І. Франка, представники кримськотатарської спільноти, Рада ВПО, яка діє при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, медійники, громадські організації та молодь Дрогобицької територіальної громади.

Тренінг складався з теоретичної та практичної частин. Тренери навчали учасників взаємодіяти з молоддю, залучати молодь до всіх управлінських процесів та брати активну участь у житті громади. На завершення тренінгу всі присутні отримали сертифікати з роботи з питань гуманітарних принципів, соціальної згуртованості та залучення молоді.

Дрогобич вже не вперше стає містом, де регулярно проводяться такі тренінги та удосконалюється рівень неформальної освіти та роботи з молоддю.

Захід вдалось організувати за підтримки Представництва Датської ради у справах біженців в Україні (DRC), в межах проєкту довгострокових рішень у м. Дрогобич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ