Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі ринки не відкриватимуть

Попри дозвіл Міністерства охорони здоров’я, у Дрогобичі продовольчі ринки працювати не будуть. Про це повідомили 2 квітня у прес-службі Дрогобицької міської ради.
Фото ілюстративне

У місті працює достатня кількість продуктових магазинів та супермаркетів, нестачі у будь-яких продуктах харчування немає. Тому ми не будемо ризикувати життям і здоров`ям дрогобичан допоки в країні не покращиться епідеміологічна ситуація з коронавірусом. Ми бачимо, як люди зневажливо ставляться до правил карантину. Відкрити ринок – це означає забезпечити місце масового скупчення людей. Більше того, норми, які передбачено для роботи ринків у режимі карантину, на разі виконати неможливо.

Дякувати Богу, три дні поспіль на теренах Дрогобича та району випадків госпіталізації громадян з підозрою на коронавірус не зафіксовано. Дякую всім, хто з розумінням ставиться до ситуації, дбає про здоров’я не лише своє, а й рідних та близьких і сьогодні залишається вдома. Ще раз наголошую, якщо ми хочемо побороти коронавірус, кожен повинен дотримуватися строгих правил карантину. Особливо це стосується тих, хто прибув з-за кордону. Якщо ми дамо слабинку, то з таким карантином, як дехто вважає його канікулами, ми можемо зайти й у осінньо-зимовий період.

Прошу всіх з розумінням поставитись до ситуації. Залишайтеся вдома!, – зазначає міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Відкривати ринки не планують і у інших містах Дрогобиччини. Під час засідання Міжрегіонального штабу з протидії коронавірусу на Дрогобиччині 31 березня таку позицію підтримали і керівництво міст Стебника, Борислава та Трускавця. Більше того, така ж позиція і у міських очільників багатьох великих міст України, зокрема й Києва.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, для дрогобицьких лікарів проведуть вебінар щодо COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ