Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі відбувся психологічний тренінг про емоційне вигорання

8 липня у стінах Дрогобицької міської ради розпочали тренінг на тему «Емоційне вигорання та турбота про себе». Другий етап тренінгу відбудеться 22 липня. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.
Фото: Дрогобицька міська рада

Зустріч спрямована на профілактику вигорання, створення позитивних стратегій подолання стресу в умовах повномасштабної війни, а також визначення внутрішніх ресурсів.

Тема синдрому емоційного вигоряння є актуальною для багатьох фахівців, особливо тих, які працюють з людьми – психологів, педагогів, соціальних працівників та інших.

Під час тренінгу психолог ознайомила присутніх  з поняттям професійного вигорання, його причинами та ознаками. Розповіла як проводити діагностику синдрому професійного вигорання, як визначати ефективні шляхи його подолання.

У результаті тренінгу його учасники для себе  зрозуміли, що саме у  житті розбалансовує їх, як  відновити власні сили, які існують практики для емоційного розвантаження та пізнання власних ресурсів. Вони опановували навички саморегуляції та розслаблення, антистресові техніки, дізналися  як зняти емоційну та поведінкову скутість, як долати негативні переживання та використовувати власну енергію для продуктивної діяльності.

Організаторами тренінгу виступили Дрогобицький міський центр соціальних служб, психологічна служба, БФ «Premiere Urgence Internationale».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ