Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі затримали крадія жіночих сумочок

У Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника за підозрою у пограбуванні відвідувачки торгівельного центру. За скоєне 41-річному мешканцю міста Стебник загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років.

Про це повідомили в управлінні нацполіції Львівщини.

9 серпня в одному з торгівельних центрів у Дрогобичі невідомий чоловік вхопив сумочку, яка належала одній з відвідувачок та втік. Потерпіла наздогнати його не змогла, тому повідомила поліцію. За словами жінки, у сумочці був гаманець з готівкою у сумі півтори тисячі гривень та інше майно.

"Потерпіла надала детальний опис втікача, тож правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, розміщених у рамках програми «Безпечна Львівщина», встановили особу та місце перебування зловмисника", - йдеться в повідомленні.

Ним виявився 41-річний житель міста Стебник. Поліцейські затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, коли він повертався додому.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ