Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Другого медоб’єднання Львова з'явився чатбот для запису до лікарів

Відтепер записатися на отримання медичних послуг Другого медичного об’єднання Львова можна через телеграм-бот.

Про це йдеться на сторінці Другого медоб'єднання Львова. 

"Тут [у чатботі] ви знайдете всю необхідну інформацію за розділами: «Сімейна медицина», «Доросла поліклініка», «Дитяча поліклініка», «Діагностика», «Аналізи», «Реабілітація», «Паліативна допомога». Людина може самостійно дізнатись усю необхідну інформацію щодо медичних закладів (адреси й послуги) та замовити дзвінок оператора кол-центру для запису на прийом чи процедуру

У розділі «Планові візити до лікаря» можна дізнатися про профілактику захворювань, обстеження дітей, більше про щеплення тощо",  – пояснюють у Другому медичному об’єднанні Львова.

У сервісі містяться 6 блоків: «Запис на прийом», «Дати зворотний зв'язок», «Вартість послуг», «Замовити дзвінок», «Наші контакти», «Планові візити до лікаря»

Як користуватися чат-ботом

  1. Зайти за лінком і зареєструватися.
  2. Після авторизації користувач потрапить в чат і може обирати запити – запис на прийом до сімейного лікаря, до вузького спеціаліста, на аналізи чи реабілітацію.
  3. Після обробки запиту до користувача зателефонує оператор кол-центру й уточнить всі деталі.


«Автоматизовані ланцюжки повідомлень допоможуть нам упоратися з великою кількістю завдань і, відповідно, покращити сервіс медичного закладу. Для пацієнтів це швидкий і зручний інструмент отримання інформації та запису на прийом, а для нас – цифровий помічник. Нам важлива швидкість обслуговування: швидко поставили запитання – швидко отримали на нього відповідь. Також ми очікуємо на відгуки наших пацієнтів у розділі «Дати зворотній зв’язок», – пояснюють у Другому медичному об’єднанні Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ