Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У дворику Ратуші тривають театралізовані вогняні інсталяції

Другий день у дворику львівської Ратуші тривають вогняні театралізовані інсталяції від театру «Воскресіння». Як каже директор театру Ярослав Федоришин, вистава «Коли ангели спускаються на землю» - це своєрідний подарунок мешканцям та гостям міста на Різдво. У перший вечір виставу відвідало 800 осіб. Сьогодні ж організатори очікують ще більше глядачів. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, з 6 до 9 січня в дворику Ратуші відбуваються театралізовані вуличні вистави від театру «Воскресіння». Вогняну інсталяцію «Коли ангели спускаються на землю» для львів’ян та гостей міста більше місяця готувало понад 40 людей. Справжні вогні, колядки і ангели, що спускались з небес… Як розповів Ярослав Федоришин, директор театру «Воскресіння», вуличні вистави під час Різдва – це своєрідний подарунок від театру усім мешканцям та гостям Львова.

Вистава відбуватиметься щогодини з 17:00 до 22:00 год. Тривалість – 30 хв. Вартість дорослого квитка становить 40 грн, дитячого – 20 грн. Для дітей віком до 6 років вхід безкоштовний.

А завтра, 8 січня, відбудеться вулична інсталяція «Різдвяна феєрія». Вистава відбудеться о 17.00 год біля входу в Ратушу.

Такий подарунок – від театру «Воскресіння», за ініціативи Львівської міськради та підтримки мережі ресторанів для гурмана «Кумпель груп». Технічний спонсор «Меркурій-центр».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ