Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Франківську вступила в дію нова система поводження зі сміттям

З 1 жовтня вступило в дію Рішення №745 виконавчого комітету Івано-франківської міської ради “Про реформування системи поводження з побутовими відходами в місті Івано-Франківську”.

Згідно з Рішенням,  на території міста Івано-Франківська  заборонено викидати великогабаритні та ремонтні  відходи, в тому числі листя, гілля, дорожні змети та інші подібні відходи в контейнери для збору твердих побутових відходів, на контейнерні майданчики, де вони розміщені або на прилеглі до них території.

Юридичні особи, фізичні особи-підприємці та мешканці міста повинні вивозити великогабаритні та ремонтні відходи безпосередньо на полігон в село Рибне або на майданчики для приймання великогабаритних та ремонтних відходів на закритих територіях перевізників ТПВ, йдеться на сайті АТП-0928.

Уповноважені посадові особи ПрАТ «АТП-0928» мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення за статею 152  Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення п. 11.10.4, п. 11.11 і п. 11.12 Правил благоустрою міста Івано-Франківська. Постійний контроль дотримання мешканцями та юридичними особами Рішення здійснюватиме сектор нагляду муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

Галка

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ