Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Глинянах відбулися реколекції для представників комісій УГКЦ

20 грудня у Глинянах Золочівського району Преосвященний Владика Гліб (Лончина) провів реколекції для членів Митрополичої Комісії для справ сім’ї УГКЦ, голів і представників Комісій Львівської Архиєпархії, Стрийської, Бучацької, Івано-Франківської, Коломийсько-Чернівецької Єпархій, Одесько-Кримського Екзархату та науковців Інституту Родини і подружнього життя (УКУ) – повідомили в Департаменті інформації УГКЦ.
Преосвященний Владика дав три реколекційні науки на тему: „Це є Тіло Моє...”, „Чиніть це на Мій спомин...”, „Приклад дав Я вам”. Для всіх це було унікальною нагодою відкрити для себе багато нових аспектів Пресвятої Євхаристії, зокрема її ключову роль у щоденному житті кожного. Владика наголосив, що кожен християнин на зразок Христа повинен сам стати Євхаристією, і як Ісус Христос пожертвувати своє життя Богові, тобто повністю віддати себе волі Отця. Потрібно завжди пам’ятати, що дар, який не проявляється у служінні – змарнований дар, а основним правилом служіння є - „Христос не собі догоджав”.
Пригадавши учасникам реколекцій, що служіння ближньому має бути в любові і покорі, заохотив не жити для себе, а для іншого, не шукати добра для себе, а для іншого, користь не для себе, а для іншого. Для цього, зазначив Преосвященний Владика, нам потрібно частіше „Споглядати Того, Кого прокололи...”.
Реколекції завершилися Молебнем до Христа Чоловіколюбця у храмі Успіння Пресвятої Богородиці біля Чудотворної Ікони Розп’яття Ісуса Христа, де усім присутнім було уділено Архиєрейське благословення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ