Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У горах обіцяють значний мокрий сніг

Вдень на Львівщині значний дощ, подекуди з мокрим снігом; в горах значний мокрий сніг та сніг, місцями сильний. На дорогах місцями ожеледиця. Вдень подекуди пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с; по півдню території налипання мокрого снігу. (І рівень небезпечності, жовтий). Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Фактична погода: хмарно, з проясненнями. Місцями невеликий туман. Вітер південно-західний 3-8 м/с.

Температура від 0° до +6° тепла.

Прогноз погоди: хмарно. Вдень значний дощ, подекуди з мокрим снігом; в горах значний мокрий сніг та сніг, місцями сильний. Вранці слабкий туман. Вдень по півдню території подекуди налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 2 – 7° тепла.

Стан автомобільних доріг на 06:00 год. 23 грудня:

Державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: від +2 до +5°С, працюють (чергують) 6 (35) осіб та 6 (27) одиниць техніки;

Перевали:

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття - сухе, температура: +2°С, працюють (чергують) 0 (2) осіб та 0 (1) одиниць техніки;
Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття - сухе, температура: +3°С, працюють (чергують) 0 (2) осіб та 0 (2) одиниць техніки;
Орявський: проїзд забезпечено, покриття - сухе, температура: +2°С, працюють (чергують) 0 (2) осіб та 0 (2) одиниць техніки.

ДСНС у Львівській області також попереджає про погіршення погодних умов.

Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ