Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У громадській колегії при ДПА у Львівській області – кадрові зміни

З громадської колегії при ДПА у Львівській області виключили за постійну неучасть в роботі колегії директора юридичної фірми «Центр технології бізнесу і права», правового радника Львівської обласної асоціації малого і середнього підприємництва Михайла Максимика. Про це під час засідання громадської колегії повідомив голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк. За словами Хилюка, Максимик мав поважні причини – він вже довший час перебуває поза межами України, і тому ДПА вирішила його вивести зі складу колегії.
Водночас, за словами Хилюка, податкова прийняла рішення про включення до складу колегії 5 нових членів: члена ГО „Об’єднання підприємців Львівщини „Крок” Ірину Баврис, головного бухгалтера ЗАТ „Ензим” Галину Коверчук, голову регіонального відділення Асоціації платників податків Олександра Кільдіярова,  генерального директора ТзОВ “Ринок “Шувар” Романа Федишина та голову Асоціації підприємців Львова Ореста Яремчука.
 Нагадаємо, що минулого разу податківці виключили зі складу громадської колегії при ДПА членів Комітету підприємців Львівщини Теодора Дяківа, Тараса Сосновського та Олександра Кільдіярова. Кільдіярова було поновлено членом на письмове прохання КПЛ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ