Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У грудні 2006 року в Опарах почне працювати нова компресорна станція

До кінця року закінчиться будівництво компресорної станції в Опарах (Дрогобицький район). Станцію планують запустити на початку грудня, її потужність 25,2 мегават, вартість робіт 180 млн грн. Також тривають роботи з реконструкції чотирьох існуючих станцій. Ці роботи триватимуть кілька років, оскільки станції діючі і реконструкція проводиться без їх повної зупинки. Також триває діагностика та ремонт мереж, щороку на ці потреби виділяється 370-400 млн грн. Про це йшлося сьогодні, 1 серпня, під час урочистого вручення ордерів мешканцям нового 35-квартирного будинку у Бібрці, який було здано в експлуатацію УМГ „Львівтрансгаз” ДК „Укртрансгаз”.
УМГ “Львівтрансгаз” на сьогодні експлуатує понад 5,5 тис. кілометрів магістральних газопроводів, якими здійснює транзит російського газу до Європи та забезпечує газом споживачів північно-західного регіону України – Волинської, Рівненської, Львівської, а також частково Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської та Хмельницької областей.
Управління безпосередньо подає газ до Республіки Польща через газовимірювальні станції в с. Дроздовичах Мостиського району Львівської області (з 1945 року) та в смт. Устилуг Волинської області (з 2005 року). На балансі підприємства також знаходиться найбільший в Європі комплекс підземних сховищ газу, до складу якого входять 4 підземних сховища - Більче-Волицьке, Опарське, Дашавське та Угерське.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ