Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Хмельницькому люди збунтувалися проти нав'язування їм послуг державних банків

Держслужбовці не хочуть змінювати зручні та вигідні сервіси на те, чого вимагає керівництво, - ТСН.

Проти примусового переведення зарплатних карток у визначені банки вийшли пікетники до Хмельницької облдержадміністрації. 

Більшість мітингарів назвалися родичами працівників держустанов, ідеться в сюжеті ТСН.19:30. Пікетувальники твердили, що робітників Хмельницької АЕС, військовослужбовців та чиновників змушують переводити зарплатні рахунки до державних банків. Люди обурені, що в них забирають право обирати, де зберігати свої гроші. 

Також протестувальники нарікають на малу кількість банкоматів у державних банках, відсутність мобільних сервісів і загальний невисокий рівень обслуговування. 

З найбільшим острахом на протест виходили держслужбовці, бо бояться переслідування. "Виходить, що нова влада діє тими ж методами, що і їх попередники, оскільки в часи попередньої влади усіх працівників переводили в банк, який належав сину Януковича", - розповів активіст ГО "Автомайдан Хмельниччина" Сергій Світко. 

"Є військова частина, 8-й полк спеціального призначення, ракетні війська, всіх переводять. Мого знайомого з 8-го полку перевели, усіх переводять в державні банки на обслуговування. Але це незручно. Реально незручно. Ні сім'ї, рідним гроші не перекинеш", - обурювався один із військових.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ