Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У храмі святих Володимира і Ольги відбулася реколекційна зустріч спільнот „Матері в молитві” Львівської Архиєпархії УГКЦ

8 квітня 2006 року у храмі святих Володимира і Ольги відбулася реколекційна зустріч спільнот „Матері в молитві” Львівської Архиєпархії УГКЦ за участі гостей з Вінниці, Самбора і Сокаля —  повідомляє офіційний сайт УГКЦ. Зустріч розпочалася спільною Божественною Літургією, яку у наміреннях матерів відслужив о. Олег Сухінський. У своїй проповіді о. Олег на прикладі з життя ув'язнених священиків примножував у матерів дар віри, а також заохочував їх продовжувати вірне стояння у молитві, «бо хто просить, той отримує». 
Продовженням реколекій стала конференція о. Олега про значення мирянських рухів для життя сучасної церкви. Після конференції було представлення кожної спільноти і ділення молитовним досвідом. Кожне ділення є, без сумніву, важливим, бо ми маємо нагоду послухати як Господь діє у наших життях нащодень. Особливо заохочувальними були ділення, які матері називали „маленькими” чудами.
Реколекційна зустріч закінчилася спільною молитвою матерів за Україну, під час якої кожна матір могла поставити свічку на лінії кордону з молитвою про захист і благословення для нашої Батьківщини та гімном „Боже великий, єдиний”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ