Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Ізмаїлі в лікарні 201 людина, джерело зараження невідоме

У Ізмаїлі на Одещині з діагнозом "кишкова інфекція" вже госпіталізовано 201 осіб, міська влада розгортає госпіталь в одній зі шкіл міста. Про це в ефірі телеканалу "112" повідомив міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко, пише Інтерфакс-Україна.

"Поки джерело зараження не виявлено. Вода дала "хороший" результат, вона чиста. Але ми збільшили вміст хлору", - розповів Абрамченко. 

Він зазначив, що напередодні на місто обрушилася місячна норма опадів, що спричинило за собою підняття підземних вод і затоплення туалетів мешканців міста.

"Сьогодні закрито усі ресторани, бари, об'єкти торгівлі, ринки, взято під охорону усі водойми, де є стояча вода", - повідомив Абрамченко.

За його словами, комунальні підприємства проводять побудинковий обхід з дезінфекцією туалетів.

Як відомо, раніше в Одеській ОДА зазначили, що до лікувально-профілактичних закладів Ізмаїлу та Ізмаїльського району (Одеська область) звернулися за медичною допомогою 82 особи, з них 57 - діти.

Напередодні мер Ізмаїлу повідомив, що у лікарні міста з симптомами отруєння - температури, нудоти та діареї, - потрапили 68 осіб, в тому числі 50 дітей, і хворі продовжують надходити.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ