Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Кам'янко-Бузькому районі відкрили амбулаторію сімейної медицини

У селі Незнанів Кам'янко-Бузького району відкрили амбулаторію сімейної медицини – про це „Гал-іnfo” повідомила прес-служба Головного управління охорони здоров’я ЛОДА.
Це перший у цьому році медичний заклад такого спрямування, відкритий на теренах Львівщини. Нова амбулаторія обслуговуватиме майже три тисячі (в тому числі 400 дітей) мешканців сіл Незнанів, Полунична, Сілець. Амбулаторія розміщена на другому поверсі будинку сільської ради. Відтепер мешканці цих сіл зможуть не доїжджати до центральної районної лікарні, а отримати фахову допомогу сімейного лікаря, стоматолога, пройти процедури УВЧ, магнітотерапії, здати аналізи безпосередньо за місцем проживання.
Під час урочистого відкриття амбулаторії головному лікарю центральної районної лікарні було вручено сертифікат на отримання амбулаторією санітарного автотранспорту.
До кінця року у Львівській області заплановано відкрити у сільській місцевості ще 66 амбулаторій сімейної медицини.
Нагадаємо, що минулого року на Львівщині було створено 49 амбулаторій сімейної медицини, і до кінця лютого Головне управління охорони здоров’я планує їх облаштувати закупленим сучасним обладнанням.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ