Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Коломиї затримали чоловіка, який грабував жінок

У неділю в місті Коломиї до поліції звернулося четверо потерпілих. Вони повідомили, що вранці на них напав чоловік та, погрожуючи ножем та фізичним насильством, пограбував їх, - повідомив Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Зловмисник нападав на жінок вранці з 8 до 9 години, коли вони поспішали у справах.

Зокрема, обікрав двох коломиянок - адміністратора супермаркету та медсестру, в яких викрав відповідно 700 гривень та 40 гривень. Учительку, жительку району, пограбував на 100 гривень, а в студентки з Косівщини намагався вихопити з рук ноутбук та сумку з речами, однак не зміг.

За описом нападника правоохоронці встановили особу розбійника й того ж дня затримали його за місцем проживання в одному із сіл району. У 33-річного правопорушника вилучили награбоване майно і знаряддя злочину.

Тепер вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також відомо, що підозрюваний неодноразово був судимий, вів усамітнений спосіб життя, грабував з метою наживи. Притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою, зґвалтування тощо. У серпні 2013 року був звільнений з місць позбавлення волі. Наразі триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ