Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Криму знову повідомляють про зникнення людини

В анексованому Росією Криму заявляють про зникнення жителя Сімферополя Марселя Аляутдінова.

Як повідомила проекту Радіо Свобода «Крим.Реалії» дружина зниклого Юлія, її чоловік зник ввечері 11 лютого.

Востаннє чоловіка бачили того дня в районі вулиці Кубанської, після цього він на зв’язок не виходив, телефон абонента вимкнений, повідомила Юлія Аляутдінова.

«Автомобіль, яким він їздив останній тиждень, теж в розшуку. Я нічого не помічала, друзі сказали, що в останній тиждень він почав курити, раніше не курив. Минулого понеділка, як виявилося, він продав машину, він збирався це зробити, але мені нічого не сказав про те, що вже продав», – розповіла жінка.

За її словами, вона вже звернулася із заявою в поліцію призначеного Росією уряду. Офіційного повідомлення про розшук Марселя Аляутдінова поки що немає.

Після анексії Криму Росією на території півострова почастішали випадки зникнення людей, переважно з числа кримських татар. При цьому в підконтрольному Росії Слідчому комітеті Криму стверджують, що «масових зникнень кримських татар на півострові немає».

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією.

Міжнародні організації визнали окупацію й анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили економічні санкції проти Росії. Москва заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ