Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У квітні львів’яни побачать "Квартирник" від групи "Би-2"

У квітні 2013 року Би-2 представлять у п'яти українських містах – Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Львові – нову концертну програму під назвою "Квартирник (акустика)". Квитки на концерт у Львові вже з’явились у продажу, повідомили організатори.

Акустичні сети Би-2 - велика рідкість, оскільки таке звучання вимагає особливої підготовки і тривалих репетицій. До цього моменту у групи було небагато виступів, схожих на закритий концерт у московському клубі "16 тонн" в листопаді 2002 року, що ввійшов в історію під ім'ям Unplugged@16tons.

І ось, 10 років потому, на численні прохання шанувальників, Би-2 готують повномасштабний акустичний тур. Життя групи насичене подіями: випуск номерних альбомів, сайд-проект "Непарний воїн" (Нечётный воин), співпраця з симфонічним оркестром і гастролі зі звичною електричною програмою - тепер цей список поповнили акустичні концерти.

Сет-лист нового туру буде включати в себе композиції, які тривалий час не виконувалися наживо. Виправдовуючи назву програми, Би-2 відтворять на сцені атмосферу квартирників: затишні зали, улюблені пісні в акустичному звучанні і навіть записки із запитаннями від глядачів. Би-2 вміють дивувати свою публіку, і всі секрети нового шоу будуть розкриті тільки навесні 2013 року на концертах туру "Квартирник (акустика)".

Львів - 17 квітня 2013 року, Львівська опера, початок о 19.00;

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ