Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбулась конференція «Штучний інтелект і дезінформація: викриття цифрової пропаганди»

У Києві відбулась конференція «Штучний інтелект і дезінформація: викриття цифрової пропаганди». Про це повідомили в Мінкультури.

«Тема дезінформації є однією з найважливіших в діяльності міністерства як після початку повномасштабного вторгнення, так і до цього. Це топ пріоритет для нас. Тому сьогоднішній захід безперечно є важливим, оскільки дає можливість обговорити ці пріоритетні питання», — сказав Тарас Шевченко.

Заступник міністра культури та інформаційної політики також взяв участь у панельній дискусії на тему «Дезінформація ШІ — етичне та правове регулювання в Україні та ЄС».

Під час дискусії обговорювалась роль соціальних мереж та інтернету в поширенні дезінформації. Також говорили про правові та етичні аспекти дезінформації за допомогою штучного інтелекту та заходи, вжиті українським Урядом для вирішення питань етики ШІ.

Конференцію було організовано Інститутом інноваційного врядування за підтримки посольства Великої Британії в Україні, а також у партнерстві із Національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр», The University of Edinburgh, DCN Global, Forum Apulum.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ