Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбувся форум комісії з журналістської етики

19 грудня у Києві відбувся форум комісії з журналістської етики, інформують у прес-службі Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко взяв участь у форумі комісії з журналістської етики "Професія - журналіст. Нові акценти 2019 року".

Захід проходив за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та проекту "Свобода медіа в Україні", що впроваджується в межах спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу "Партнерство заради належного врядування". Участь у ньому взяли регіональні журналісти та редакції, а також медіа-експерти.

 З привітанням та вступними промовами виступили Мортен Енберг, голова Офісу Ради Європи в Україні та Джеффрі Ерліх, старший менеджер проектів, Офіс Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Учасники форуму взяли участь у дискусіях щодо саморегуляції, етичних викликів регіональних медіа, діяльності ЗМІ під час виборів. Одна із дискусійних панелей була присвячена темі роздержавлення друкованих ЗМІ та телерадіокомпаній в Україні. Олег Наливайко у своєму виступі проаналізував стан реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ та розповів про складнощі розвитку медіа в регіонах.

Крім того, під час форуму директор департаменту інформаційного мовлення НСТУ Федір Скрипник від імені Суспільного підписав Кодекс етики українського журналіста. Він закликав колег-журналістів долучатися до цієї ініціативи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ