Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві пройде фотовиставка до Дня Соборності

2017 рік в Україні проголошено Роком Української революції 1917–1921 років. З цієї нагоди 17 січня, напередодні Дня Соборності України, у Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського відбудеться відкриття фотовиставки «Я єсть народ…». Про це повідомила прес-служба Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського.

В експозиції представлено півсотні фотографій, що висвітлюють події Української революції 1917–1921 років, портрети політичних діячів і фотокопії документів того часу, надані Українським інститутом національної пам’яті.

Доповнюють фотоекспозицію світлини, що відображають боротьбу українців за свої права й свободу під час Помаранчевої революції 2004–2005 років, революції Гідності 2013–2014 років та антитерористичної операції на Сході нашої держави.

Організатори виставки – Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського, Український інститут національної пам’яті, Національна спілка фотохудожників України, Фонд фотомистецтва України, Афгано-Чорнобильське братство «Побратими» – мають на меті донесення до широких верств населення інформації про події Української революції 1917–1921 років та їх значення для відновлення Україною незалежності у 1991 році; сприяння у вихованні патріотизму та підвищенні інтересу українських громадян до своєї історії.

Час: 17 січня, 16.00

Місце: Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського (просп. Голосіївський, 3; 1-й поверх). Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ