Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛМР повідомили, як Львів готується до опалювального сезону

У Львові теплопостачальні підприємства завершують ремонтні роботи на своїх об’єктах, підписують акти готовності будинків до зими і заповнюють їхні системи водою. Також станом на сьогодні 8 бюджетних установ вже отримують тепло на основі листів-звернень.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це заявила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, - передає пресслужба ЛМР.

«Готуємося до опалювального сезону. Періодично проводимо штаб з підготовки міста до зими, аналізуємо, які роботи вже зроблені і на чому потрібно зосередити увагу зараз. Так, станом на сьогодні, готовність об’єктів теплопостачання і систем будинків, які знаходяться в управлінні наших комунальних управляючих компаній, є 98%. Щодо ОСББ то їхній відсоток готовності становить 58%, а по ЖБК і відомчих будинках відсоток більше 60.

Зі свого боку тепловики зараз підписують акти готовності будинків до зими і заповнюють системи водою. Станом на сьогодні вже 30% систем опалення будинків заповнені.

Також проводимо повірку загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії. Станом на сьогодні встановлені і опломбовані 86% лічильників.

Відзначу, що зараз бюджетні установили скеровують листи щодо подачі опалення. Так, «Львівтеплоенерго» відновило подачу тепла до 8 установ, які скерували відповідні звернення.

Зокрема опалення отримують:

  • Теплично-оранжерейний комплекс ботанічного саду, вул. Черемшини, 44,
  • Львівський державний обласний клінічний перинатальний центр, вул. Дж. Вашингтона, 6,
  • Пологовий будинок №1 м. Львова, вул. Мечникова, 8,
  • 3-тя міська клінічна лікарня м. Львова, вул. Рапопорта, 8,
  • Заклад дошкільної освіти №131, вул. Антоновича, 109а,
  • Ліцей «Просвіта» ЛМР, вул. Просвіти,2-3,
  • Міська дитяча клінічна лікарня, вул. П.Орлика, 4,
  • Заклад дошкільної освіти №5, Таджицька, 21.

Отож, якщо є потреба подачі тепла, то бюджетні установи можуть скеровувати листи до теплопостачального підприємства – «Львівтеплоенерго» чи «Залізничнетеплоенерго», і тепло буде подано», - розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, опалювальний сезон для населення розпочинається, згідно з розпорядженням міського голови Львова, якщо середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб нижча 8 С0.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ